Kostymer


Førstesiden
Program.. .
Priser.. .
Billed Galleri.. .
Soca Musikkgalleri
Slik bor vi.. .
Kostymer
Spørsmål & Svar. .

Kontakt oss..

Kostymer og Stasj

Under Jouvert og Karneval foregår det meste utkledt, i både tilgriset og rene; både dag og natt! Alle deltagere under Trinidad & Tobago Carnival Tour 2006 vil få utdelt skreddersydde kostymer, både for Jouvert og for "Pretty Mas" som altså er selve karnevalsdagene 27-28 februar 2006.

Du får kostyme tilpasset dine helt spesielle mål, og størrelser. For damene finnes det versjoner som har heldekkende badedrakt som overdel og versoner som er basert på topp og truse.  For herrene er det ingen variasjoner, men mange Menn gjør små forandringer på kostymet for å tilpasse det seg selv.  F.eks vil du finne at noen menn bytter ut bokser-shortsen med tight-pants eller vise versa.


I november / desember 2005, trenger vi å vite alle deltageres størrelser i forbindelse med kostymene.  Vi må ha detaljer om...
 
BRA SIZE:        eg. 36B   (BH Størrelse)
WAIST SIZE:    In inches  (Liv størrelse)
HIP SIZE:         In inches  (hofte størrelse)
Bruker du normalt small, medium or large?
Kostymene kan også bestilles med en matchende "Whole-piece" for damene, i stedet for bokiniene som på bildet.  Kostymet er ellers identisk, med den forskjellen at mellomstykket mellom underdel og BH er dekket av matchende stoff.  mage og deler av ryggen er altså dekket.

VENLIGST SI I FRA OM DU ØNSKER "WHOLE PIECE" !

FØLG MED FOR OPPDATERING OM KOSTYMENE FOR 2006....


Førstesiden | Program.. . | Priser.. . | Billed Galleri.. . | Soca Musikkgalleri | Slik bor vi.. . | Kostymer | Spørsmål & Svar. .

Questions or problems regarding this web site should be directed to our e-mail.
Copyright © 2005 All rights reserved.
Last modified: 05 jan 2006.