Invitasjon .


Førstesiden
Program.. .
Priser.. .
Billed Galleri.. .
Soca Musikkgalleri
Slik bor vi.. .
Kostymer
Spørsmål & Svar. .

Kontakt oss..

EVENTYR I KARIBIEN !

Dette er en invitasjon til årets store store reise opplevelse
Til deg som mener du har sett og opplevet alt !!
Og til deg som er lei av overylte strender i "syden"
- 21. februar til 8. mars 2006 -
 

Ta med kjæresten eller kom alene. Slipp deg løs, la rytmene ribbe deg for alle heminger! La kroppene, fargerne og musikken smelte deg om til et nytt vesen - for noen dager.

Karnival i Trinidad & Tobago er kjent som "Verdens Største Party", og ikke uten grunn. I Trinidad kjenner man et land vibrere, med en endeløs strøm av fester, konserter og arrangementer i flere måneder frem til det hele slippes løs under karnevalsdagene.  Da, midt i dette ankommer du og dine venner..

"Å komme til Trinidad og Tobago har alltid vært noe stort å se frem til for meg; det eneste sanne Paradis på jorden. T&T og KARNEVAL tar meg til den maksimale opplevelsen av villdyret i meg. En erfaring jeg unner alle å oppleve. Ingenting, noe sted i verden kan sammenlignes med disse fantastiske øyene"
 - - Hilton John Mitchell, 37


Sharon, Denise, John and Antonia
- Carnival monday 2005

Under Carnival Tour 2005 ankommer vi Port-Of-Spain en uke før karnevalet, og får delta på denne helt spesielle oppkjøringen, samtidig som vi får muligheten til å oppleve Trinidads mange sider, inkludert fantastisk tropenatur, varme og vennlige mennesker, det kreolske kjøkken eller den helt spesielle musikken..

Selve karnevalet er mandag og tirsdag den 27. og 28. februar (dagene endres hvert år) og begynner med s.k. "Jouvert morning". Jouvert Morning er natten mellom søndag og mandag, da gatene fylles med folk i et hav av farger, filler, maling, gjørme og musikk. - husk å ta med klær du kan kaste etter denne festen...    Mandag morgen tusler alle hjem og forbereder seg til karnevalet. - Senere samme dag!

Mandag og tirsdag deltar vi i "pritty mas" og kler oss i påkostede drakter og løfter skønnhet og glede til himmels. Sammen med lokale venner og tusner på tusner av andre deltagere danser du deg gjennom gatene og invaderer byen totalt i 2 hele dager. 

Tropiske Eventyr og snorkling / dykking  på Tobago
Men før alt dette, ove en uke før, lander vi på Tobago
– en av karibiens vakreste øyer. Her inntar vi stranden, palemene og det dyp blå karibiske havet. Tobago er karibiens desiderte dykkerparadis og byr på ubegrensede muligheter for vannsport, jungel ekspidisjoner og eksotiske stemninger.

For Dykkerne har vi et eget opplegg med dykkersenter som vil ta dykkere med på en uforglemmelig serier dykk, på jakt etter MANTA, Verdens største hjernekorall, Stinray, Barracuda og mye mere..  

 

Tobago kan også finne på å fremskaffe dine mest romantiske sider. Og hvorfor ikke...?

 


Trini Carnival Tour 2006 vil bestå av en gruppe på 20-30 reisende. ALT er inkludert i dette opplegget, for å sikre at du får muligheten til å oppleve dette unike eventyret slik det bør gjøres..  NB!!  SISTE FRIST FOR PÅMELDING ER 3. NOVEMBER. 
Du trenger kun betale 10% nå  LES HER.. )

Sjekk også detaljene i Programmet , og Slik bor vi.. og Priser for alle detaljer om priser og påmelding.  Sjekk også vårt  billed galleri for historien og bildene fra tidligere år. Eller hør på den herlige og livgivende karnevalsmusikken her.

Kontakt oss gjerne for mere informasjon, påmelding, dersom du ønsker å være med på dette...

LAST NED UTSKRIVBAR VERSJON AV HELE WEB'EN HER.  (NB!  5Mb stor fil- høyreklikk og velg så "Lagre som..." )

 


Førstesiden | Program.. . | Priser.. . | Billed Galleri.. . | Soca Musikkgalleri | Slik bor vi.. . | Kostymer | Spørsmål & Svar. .

Questions or problems regarding this web site should be directed to our e-mail.
Copyright © 2005 All rights reserved.
Last modified: 05 jan 2006.