Spørsmål & Svar. .


Førstesiden
Program.. .
Priser.. .
Billed Galleri.. .
Soca Musikkgalleri
Slik bor vi.. .
Kostymer
Spørsmål & Svar. .

Kontakt oss..

 

Her finner du svar på en del viktige spørsmål som alle har og som er viktig for deg som tenker å mede deg på...

Passer dette for Par eller er det mest for single?
Hvordan melder jeg meg på?

Hvordan foregår betaling?

Er noen av forhåndsinnbetalingene refunderbare?

Må jeg dele rom med noen?

Hvor mange personer blir det boende i huset?

Hvis jeg bommer på en betalingsfrist?

Hva er planlagt på Tobago etter karnevalet?

Hvordan er offentlig transport organisert i Trinidad & Tobago?

Hva koster det å spise ute?

Skal de reisende dele kostnaden for mat til huset og hvem står for matlaging

Må jeg ha på kostyme under karnevalet?

      

 • Q: Passer dette for Par eller er det mest for single?? 
  A: Helt klart begge deler.  Under tidligere turer, var par & single representert ca. 50/50 og alle hadde en fantastisk tur. Par får eget dobbeltrom med bad etc. Det blir mange muligheter for både privatliv, sosialt og gøy, eller til å organisere på egen hånd.

 • Q: Hvordan melder jeg meg på? 
  A: Send oss en
  e-mail eller se telefonnummer på siden for priser/bestilling eller Kontakt oss. Back to Top

 • Q: Hvordan foregår betaling?
  A: Den som skal være med betaler gjennom vår bank, og gjør delbetalingene i henhold til det som står under priser/bestilling   Back to Top

 • Q: Er noen av forhåndsinnbetalingene refunderbare?
  A: Ja fra et forsikringsselskap, vil du få innbetalinger refundert dersom du av en forsikringsmessig gyldig grunn, ikke kan reise. Vi vil utstede de nødvendige kviteringer og bekreftelser for å vedlegge en eventuell skaderapport til forsikringsselskapet. De første 10% innbetalingene vil bli refundert av oss dersom VI skulle avlyse turen, etter at disse er innbetalt.  Back to Top

 • Q: Må jeg dele rom med noen?
  A: Ja, du kommer til å dele et helt hus eller residens med noen av dine medreisende. Sansynligvis vil du dele et stort soverom med en annen person eller en venn. Det er også mulig at du kommer til å dele med 2 andre reisene i et "studio" (leilighet). Du vil uansett bo meget komfortabelt. Vennligst se mere under Slik bor vi.
  Back to Top

 • Q: Hvor mange personer blir det boende i huset?
  A: Mellom 8 og 12 reisende avhengig av størrelsen på huset og antall rom og bad i hvert hus. Vennligst se mere under Slik bor vi
  Back to Top

 • Q: Hvis jeg bommer på en betalingsfrist; vil jeg kunne betale senere?
  A: Det er en mulighet for det, men konsekvensene av å ikke betale kan bli at din bestilling blir kansellert til fordel for andre. Turen er en gruppe tur med maksimalt 25 reisende, og derfor kan det skje at andre kommer før i køen, om bestillingen ikke blir betalt til avtalt tid.
  Back to Top

 • Q: Hva er planlagt på Tobago etter Karnevalet?
  A: Vi har planlagt en 1-dags Øy ekspedisjon for å utforske Tobago, og garanterer at det blir en minneværdig opplevelse! Vi vil stoppe ved de mest idylliske Karibiske landsbyer og strender og ha lunch på en koselig lokal restaurant (selve lunchen er ikke inkludert). Ellers er det ikke nødvendig eller ønskelig å planlegge så veldig for Tobago, siden øya har så mye å tilby. Den første uken er jo tungt planlagt (se programmet), og ideen er at alle kan utforske sine venner, seg selv, øya og slappe av etter å ha deltatt på Verdens Største Party..
  Back to Top

 • Q: Er offentlig transport tilgjengelig i Trinidad & Tobago og hva koster det?
  A:  Ja, offentlig transport er tilgjengelig. Dette er i form af Private Taxi'er og så kalt Maxi-taxis (mini vans).  Maxis kjører på definerte ruter uten tidtabell og plukker opp folk langs veien. Maxi'ene kjører hele tiden, og ofte med under 1/2 minutts mellomrom og tar deg lett fra A til B. Prisen er også veldig lav: En tur koster mellom 5 og 15 kroner. En Privat Taxi koster fra 10 til 25 kroner for en tur innen Port-Of-Spain.  Det finnes også offentlige busser på enkelter lengre strekninger. På denne Turen er dessuten en good del transport (til/fra events) arrangert og inkludert i Turen.
  Back to Top

 • Q: Hva koster det å spise ute?
  A: Å spise ute er meget rimelig i Trinidad & Tobago. Et typisk godt måltid ute (ikke gatekjøkken og ikke á-la carte restaurant) vil koste deg omtrendt TTD 50 - TTD100 inkludert drikke(NOK 60 - NOK 120). En øl på bar koster ca. 12-15 kroner. På en finere restaurant vil det koste NOK 180 - NOK 350.
  Back to Top

 • Q: Skal de reisende dele kostnaden for mat i huset og hvem vil lage maten?
  A: Ja, det er meningen at de som bor i et hus organiserer sin mat, med unntak av paries, carnival og egne arrangementer hvor Mat er en del av opplegget (det er en god del). Det vil være noe mat innkjøpt når du ankommer, og vi vil arrangere en middagsfest inkludert i opplegget.  Opplegget inkluderer en hushjelp-tjeneste for vasking, oppvask o.s.v.  De som bor i huset kan enkelt avtale å betale denne damen for å lage middag til de som bor der. Gruppen som bor i huset kan organisere dette når som helst.
  Back to Top

 • Q: Må jeg ha på kostyme under karnevalet?
  A: Ja, selvsagt. Dersom du føler deg usikker på dette, se på det som en utfordring og gi det en sjanse! Under karnevalet vil du finne folk i alderen 20 til 70 som deltar i opptoget og dansen; alle med kostymer. Du vil blande deg inn med alle hudfarger og oppdage as Maskeraderne er vanlige folk akkurat som du. Uavhengig av vekt, farge etc. vil du IKKE føle deg utilpasset i ditt kostyme.  Dette er er hva karnevalet handler om!
  Og husk - alle de andre som reiser vil ha på seg sine kostymer også.. sammen med de 60-70.000 andre deltagerne.
  Back to Top


Førstesiden | Program.. . | Priser.. . | Billed Galleri.. . | Soca Musikkgalleri | Slik bor vi.. . | Kostymer | Spørsmål & Svar. .

Questions or problems regarding this web site should be directed to our e-mail.
Copyright © 2005 All rights reserved.
Last modified: 05 jan 2006.