Slik bor vi.. .


Førstesiden
Program.. .
Priser.. .
Billed Galleri.. .
Soca Musikkgalleri
Slik bor vi.. .
Kostymer
Spørsmål & Svar. .

Kontakt oss..

 

Når vi ikke er ute å fester .. bor vi godt!!

Normalt deler 8-10 deltagere et større hus i vakre og eksklusive områder i Port-Of-Spain og på Tobago. Idyllisk plassert i en av de mange grønne delene rett utenfor Port-Of-Spain, ved foten av fjellkjeden "Northern Range", har du svømmebaseng, boblebad, og gjerne et eget område perfekt tilrettet for sosial omgang med de andre som reiser i gruppen. På Tobago bor vi i et lignende godt utrustet hus, som har svømmebaseng, tennis bane og en flott hage med utsikt over den imponerende "Mount Irvine" Golf banen. Under oppholdet er det tilrettelagt med hushjelp som tar vask og stell, og som gjerne kan stille opp som kokk for 'mannskapet' dersom man ber om det.

Enten du bor i et hus som dette, en "compound" eller hotell, forsikrer vi deg om at det vil være med høy standard, praktisk og koselig. Du vil komme til å dele inkvartering med 8-12 andre reisende i en av flere boliger, lokalisert nær hverandre, slik at nye og gamle venner alltid er i nærheten. 

Dette gjør igjen at det blir mange muligheter for sosialt samvær og til å bli godt kjent med de andre som reiser.  "Lime" (lokalt ord for å bare være sammen, feste eller 'hanging out') med lokale og utenlandske folk fra flere verdensdeler i et herlig tropisk miljø, og gjør karnevals opplevelsen enda mere minneverdig!

 

 

Førstesiden | Program.. . | Priser.. . | Billed Galleri.. . | Soca Musikkgalleri | Slik bor vi.. . | Kostymer | Spørsmål & Svar. .

Questions or problems regarding this web site should be directed to our e-mail.
Copyright © 2005 All rights reserved.
Last modified: 05 jan 2006.